De Luifel in Ruurlo gaat weer open!

RUURLO – Aanstaande zaterdag om 10.00 uur gaan de deuren van café- restaurant en zalencentrum De Luifel weer open. Dat heeft de eigenaar van het pand – Patrick Lehman – dinsdagmiddag bekend gemaakt aan de redactie van deze site. Hij gaat zelf de exploitatie verrichten met zijn eigen beleid. Op dit moment zijn medewerkers druk bezig met schoonmaakwerkzaamheden in het pand aan de Dorpsstraat. Om te zorgen dat alles er weer spik en span uitziet.

Dat hebben veel inwoners uit Ruurlo dinsdag opgemerkt. De ramen werden gelapt, het terras is weer opgezet, en er waren deze week meerdere overleggen in het café.

Een deel van de oude personeelsleden kunnen tijdens de heropening weer bij ondernemer Lehman aan de slag. “We hebben na de sluiting op 7 augustus veel schade opgelopen, ik ga samen met mijn personeel weer klein beginnen en dan stap voor stap de zaak weer ‘opbouwen’. Ik hoop dat de oude bezoekers in grote getale terugkomen. We zullen er alles aan doen om er voor te zorgen dat het een gezellige tent wordt”, vertelt Lehman.

De vorige exploitant Jimmy Cheng was al weken voor de sluiting spoorloos verdwenen. Hij heeft veel geld achterover gedrukt.

Eerdere bericht: De Luifel dicht: eigenaar Cheng spoorloos

Deel dit artikel:

1 gedachte over “De Luifel in Ruurlo gaat weer open!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven