FC Eibergen begint 2010 met crossloop

EIBERGEN – Op zaterdag 9 januari houdt FC Eibergen voor de 26e keer zijn traditionele crossloop. Net als in voorgaande jaren is er weer een mooi parcours uitgezet over en rond sportpark De Bijenkamp. Er zijn vijf afstanden.

Begonnen wordt om 13.00 uur met de 2,5 kilometer. Vervolgens, om 13.20 uur, valt het startschot voor de deelnemers aan de 5 kilometer. De echte diehards doen mee aan de 10 en 15 kilometer. Zij vertrekken om 14.00 uur. De allerjongste generatie kan zich ‘rot rennen’ bij de 1 kilometer. De aanvangstijd hiervan is 14.10 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 1 euro per persoon voor deelnemers tot 16 jaar.

Oudere lopers betalen 2,50 euro. Opgave is mogelijk in clubgebouw De Schöppe tot een kwartier voor het begin van elke afstand. Het evenement mag zich elk jaar verheugen in meer dan 200 deelnemers. Velen van hen komen uit plaatsen buiten Eibergen. Kleed- en douchegelegenheid is volop aanwezig.

Voor inlichtingen kan contact worden opgenomen met Gerrit Rouwenhorst van de organiserende activiteitencommissie, tel. (0545) 474060.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “FC Eibergen begint 2010 met crossloop”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven