Tientallen fietsen gestolen bij ’t Spieker

EIBERGEN – Een bezoekje aan het ’t Spieker liep voor een grote groep Eibergenaren zaterdagavond niet goed af. Tijdens het optreden van Claudia de Breij hebben fietsendieven voor het gebouw toegeslagen, zeker tien fietsen zijn gestolen. Waarschijnlijk hebben de daders met een busje of aanhanger de fietsen opgeladen.

De politie werd ingeschakeld, bezoekers die buiten kwamen en hun fiets niet meer konden vinden hebben meteen aangifte gedaan bij de agenten. Maar niet iedereen. Door een inbraakalarm moest de politie met spoed weg. De gedupeerden wordt geadviseerd aangifte te doen via internet.

Iemand moet wat gezien hebben voor het kulturhus, daarom roept de politie iedereen op die wat gezien of gehoord heeft. Dat kan via 0900-8844. Of er op andere plaatsen in Berkelland ook fietsen zijn verdwenen is onbekend.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Tientallen fietsen gestolen bij ’t Spieker”

 1. Tientallen? Jullie overdrijven jullie eigen berichtgeving.
  Tien is trouwens al vervelend genoeg.

 2. bezorgde Berkellander

  Ja en toen moesten ze aan het werk en dachten weg wezen laten ze het zelf maar doen via internet. groetjes onze dienstverlening.

 3. Of zou het komen, omdat de fietsen niet in de stalling stonden en daardoor zijn verwijderd.

  Bijna altijd staan de fietsen voor de nooduitgang(en) van de Sporthal en worden de waarschuwingsborden genegeerd, die aangeven dat je daar je fiets niet mag stallen en deze zal worden verwijderd.

  Maar, het is natuurlijk spijtig dat de fietsen zijn verdwenen.

  Gegroet!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven