Bieb in Borculo dicht voor herinrichting

BORCULO – De Borculose bieb gaat begin maart als tweede Berkellandse vestiging over op selfservice. Van 4 t/m 11 maart is de bieb in Borculo gesloten in verband met een kleine herinrichting en plaatsing van de selfserviceapparatuur. Vrijdag 12 maart is iedereen weer van harte welkom in de bibliotheek.

In verband met deze sluitingsweek vervalt het peuteruurtje van 11 maart. Op een bijzonder eenvoudige wijze kunnen klanten vanaf die vrijdag zelf materialen innemen en uitlenen. Een kleine verandering vindt wel plaats: de jeugdmaterialen moeten nu ook beneden ingenomen worden en door de leners zelf boven in de terugbrengkast gezet worden.

Het grote voordeel van de selfservice is dat de medewerkers niet meer achter de balie staan, maar midden in de bibliotheek, zodat zij klanten ten alle tijden van advies kunnen voorzien. Natuurlijk zullen de medewerkers de eerste weken volop beschikbaar zijn om klanten te ondersteunen bij het gebruik van de selfserviceapparatuur.

Gedurende de sluitingsperiode kunnen klanten van de vestiging in Borculo natuurlijk terecht in één van de overige vestigingen. De adresgegevens van de overige vestigingen zijn hier te vinden. Vanuit huis reserveren blijft mogelijk, alleen kunnen de gereserveerde boeken gedurende deze periode niet in Borculo opgehaald worden. Bij het reserveren kan een alternatieve vestiging opgegeven worden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven