Intertoys en Marskramer zijn verkocht

EIBERGEN – De winkels Intertoys en Marskramer aan de Brink in Eibergen zijn in nieuwe handen. Oud eigenaren Rob en Hennie Nijhuis hebben na veertig jaar hard werken hun zaak verkocht aan de landelijke ketens die hierboven genoemd zijn. Intertoys is na een grondige verbouwing deze week opengegaan.

Bedrijfsleidster Maartje Visschedijk: “Er is al jaren niets meer gedaan aan het uiterlijk van de Eibergse Intertoys. We hebben de winkel weer helemaal ingericht aan de hand van ons concept. Alles ziet er weer goed uit.”

In het pand van Marskramer wordt op dit moment nog hard gewerkt om de deuren op woensdag 24 februari te openen. Ook hier is de inrichting van de winkel sterk verouderd. “De hele winkel staat op z’n kop. “We gaan alles breder opzetten. De winkel moet toegankelijker worden en er komt meer overzicht”, legt bedrijfsleider Jörgen Jager uit.

Er opent binnenkort nog een nieuwe winkel in Eibergen aan de J.W. Hagemanstaat naast Harry’s Snackcounter komt een Sport-inn vestiging. Op 26 februari kunt u de zaak bewonderen.

Café de Krekel verwijst klanten naar concurrent!
De redactie kreeg na de kerstdagen een tip dat er voor de ingang van café de Krekel een bord staat met de tekst: ‘Bij vol café De Bengel’. We dachten dat het bord na een week wel een andere tekst zou krijgen, maar dat gebeurde niet. Nu bijna twee maand (dinsdag 15 februari) later verwijst de uitbater nog steeds naar de concurrent! (zie foto). Ben je dan bedrijfsblind?
[nggallery id=1035]

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1033]

Deel dit artikel:

17 gedachten over “Intertoys en Marskramer zijn verkocht”

 1. er komt een lidl super markt . en trouwens er komt ook nog een nieuwe schoenzaak in de kluiversgang in het voormalige pand van hebbez mode

 2. Denk eerder dat dit bord een andere betekenis heeft.
  Als je teveel gedronken hebt (vol)
  Dat je dan naar Cafe de Bengel gaat…(:-

 3. uitbater ut Neede

  Het is triest om te zien dat een eigenaar van dit cafe zo omgaat met zijn promotiematriaal. Er had nu op het bord moeten staan koffie met appelgebak 2,50 of warme chocomel met een warme hap.

  Bedrijfsblind? Ja inderdaad, hij loopt er iedere dag langs.

 4. Is het zo dat er een lidl komt?? Volgens mij is daar nog steeds geen duidelijkheid over.. Mocht het wel zo zijn dan is dat m.i erg mooi voor Eibergen

 5. Rob en Hennie, ga fijn genieten van jullie vrije tijd met jullie gezin.
  Jullie hebben er hard genoeg voor gewerkt.
  Bedankt!

 6. laten we hopen dat er in Eibergen geen aldi of lidl komt anders staan er straks nog meer panden leeg nml. die van de plus en ah of /enook de c1000.
  Wie niet bedrijsblind is weet dat er in Eibergen al teveel winkelbestand is.

 7. geen Aldi en geen Lidl misschien wel een modezaak, een sexshop of een cafetaria die na 20.00u ook open is en ook in het weekend?

 8. misschien zal ik dan bedrijfsblind zijn; het gaat mij er als consument om waar ik op een zo goedkoop mogelijke, en als het evn kan prettige, manier mijn inkopen kan doen. Of dat nu een aldi of een lidl is, is voor mijn geen issue. Fijn dat ik nu kan kiezen uit plus, c1000 of AH maar een echte discounter is er niet hier in Eibergen. Vandaar dat ik de komst van aldi of lidl toejuich!

 9. aldi of lidl ?
  Deze willen zich graag vestigen in Neede.
  Zou een nieuwe winkel worden gebouwd.
  Tekening ligt bij de Gemeente.
  Maar deze en ….willen niet mee werken.
  Zo zal ook het nieuwe plan van Reith in de onderste la verwdijnen.

 10. Bij de Stier kan je tot 03:14 patat, frikandellen en of kroketten bestellen.
  Schoorsteen staat daar rood op het dak soms.

 11. Een gezelligere,
  cafetaria mag er best wel komen vind ik
  want bij Harrie snackbar zijn ze niet gezellig en smakelijk net n stel droge mensen die er werken.en dan zelfgmaakte gehaktballen er bij lekker….en geen oude stoofvlees.maar n aldi of lidl mag ook kunnen ze wel gebruiken in t dorp,want berkeland moet echt op de cemtjes letten ze knijpen de burgers echt uit.

 12. De Lidl komt in het pand van de Welkoop en de welkoop verhuist naar het industriterrein naast de karwei.

 13. Redactie Nieuwsuitberkelland.nl

  Wij hebben navraag gedaan bij de eigenaar van de Eibergse Welkoop er is totaal geen sprake van een verhuizing/nieuwbouw.

 14. Genoeg meningen weer, aldi en Lidl zouden idd erg prettig zijn als deze komen. Concurentie is altijd goed voor de consument. En ja sinds de voormalige Harrie van de snackcounter is afgestapt heb ik het nooit meer op die tent gehad, apart stel mensen daar. Daarnaast vind ik het jammer van de mensen die de Marskramer en de intertoys overnemen zo minderwaardig doen over zoals het was. Deze mensen hebben zich altijd goed en netjes ingezet. Rob is Intertoys en Intertoys is Rob zo ook bij Hennie. Twee ondernemers die bijna een boegbeeld waren. Prijs deze mensen ipv af te kraken. En betreft de cafe’s welk cafe is nu leuk voor een gemiddelde jongere, altijd bagger muziek en niemand die duidelijk zijn doelgroep communiceert. En de Krekel, daar had ik niet eens meer aangedacht.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven