Etherpiraat Impreza uit de lucht gehaald

BELTRUM – De illegale zender Impreza afkomstig uit Lintvelde is donderdag in Beltrum uit de lucht gehaald. De piratenzender was al een tijdje aan het uitzenden in het buitengebied.

Rond 11.30 uur werd door ambtenaren Theo Brouwer en Willem van Essen (Agentschap Telecom) letterlijk en figuurlijk de stekker eruit getrokken. De zender is in beslag genomen.

Op dit moment zijn de DJ’s weer aan het uitzenden in de ether, ze zijn te beluisteren op 97.00Mh.

Deel dit artikel:

13 gedachten over “Etherpiraat Impreza uit de lucht gehaald”

 1. Eigen schuld dikke bult je weet dat het niet mag. Waarom doe je dan zo dom. Gewoon op pakken dat volk met hun stoorzenders.

 2. Weet dat er erger dingen zijn maar het mag gewoon niet, van mij mogen ze draaien ik zoek wel een andere frequentie op…. Stoorzenders zijn het volgens mij niet meer sinds de kabel, schotel etc.

 3. hey eibergenaar je weet niet wat je zegt we draaien tegenwoordig met fabrieks spul en goeie muziek beter dan de lokale omroepen die maken er een zooitje van wel geld vragen bij de gemeente en wij vermaken de mensen kosteloos

  groet van een etherpiraat

 4. echt super jammer jammer laat ze lekker draaien die piraten dat is tenminstte nog normale muziek 1000 x beter dan die hoempa muziek op de radio
  gewoon lekker nl stalige muziek dat zouden ze meer moeten draaien op de comercele zenders en zo is het en niet andes
  neem ook een kykje en luister mee op
  http://www.twentspiratenteam.nl

 5. ja dat zal de mensen kosteloos vermaken en die boetes dan? Die mogen ze voor mij part wel 10 keer zo duur maken. Misschien dat het dan nog een keer wat rustiger in de ether wordt. Dus agentschap telecom
  doe je best…

 6. dit was een fabrieks kast ze stoorde nergens op hoe hoog de boetes ook zijn of worden etherpiraten blijven er toch alleen als het niet ilegaal meer is worden het er minder omdat dan de kick weg is

  Impreza gecondoleerd via deze weg en zee ait spulletje weer ant loapen kriegt he
  joow

 7. heey eibergenaar
  je hebt geen idee hoeveel mensen er wel van houden,van die muziek,en die jongens doen geen vlieg kwaad.Laten ze die hang jongeren en al die andere etters oppakken en laat deze jongens gewoon hun gang gaan met hun hobby

 8. hallo eibergenaar, dhr brouwer en van essen deelden de desbetreffende piraten mee dat er ging sprake was van storing. het zat er prima aan zeiden ze . maar ze waren aan het peilen in de buurt! aan de reacties te horen hadden ze wel een hoop luisteraars in de gemeente, dus een hoop mensen delen jou mening niet lijkkt mij, maar goed zeurpieten heb je overal he;) groeten van een etherpiraat uit de gemeente

 9. Hey eibergenaar weet niet wat jou scheelt , je hoeft immers niet te luisteren naar de piraten die overigens niet storen met de zenders van tegenwoordig. Het mag niet om dat ze de ehter betreden zonder zendvergunning en alle andere afdrachten die gedaan moeten worden. Verder doen ze geen vlieg kwaad en maken inderdaad mensen kostenloos blij en dan zeg jij en die boetes dan ? MOET JIJ DIE BETALEN EIBERGENAAR DACHT HET NIET HE. Dus kostenloos ja , hey etherpiraten in Berkelland ga zo door met zenden er zijn mensen genoeg die het wel mooi vinden.

 10. zendpiraat.

  Heey Eibergenaar je moest eens weten wat een mooie ongestoorde feestjes dat het zyn voor de jeugd daar heeft de politie geen omkyken naar, je zou zelf maar kinderen hebben die daar van houden dan ben JY slecht af!! Het is voor de jeugd immers goedkoop uitgaan, en ze hebben veel lol.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven