Touwtrekken om kampioen van Eibergen

EIBERGEN – De touwtrekkers van de TTV Eibergen zitten inmiddels midden in het seizoen. Met tot nu toe goede resultaten in het gewest oost, in juni gevold door de Nederlandse kampioenschappen. Omdat er volgend jaar een veertigjarig jubileum op het programma staat met een groot internationaal touwtrektoernooi in augustus 2011, wordt er dit jaar geen competitie in Eibergen getrokken.

Dat wil niet zeggen dat er geen wedstrijden in Eibergen worden gehouden op vrijdag 28 mei wordt er door de vereniging het kampioenschap van Eibergen georganiseerd. Het is een toernooi voor teams van bedrijven, buurten en vriendengroepen. Er wordt getrokken met 6-tallen waarbij er twee wisselspelers gebruikt mogen worden. Per team mag er maar 1 NTB wedstrijdlid aan het touw staan, verder is er geen gewichtslimiet. Het toernooi wordt gehouden op het wedstrijdterrein van de TTV aan de Haaksbergseweg 26 te Eibergen.

Inschrijven is mogelijk via [email protected], of terplekke op vrijdag 28 mei tot 19.00 uur. De deelname is gratis. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur en staan onder leiding van NTB wedstrijdleiders.

Wie durft het aan om te strijden om de kampioenstitel van Eibergen. Kom met je team naar het touwtrekveld van de TTV Eibergen en doe mee op 28 mei.

Klik hier voor het verslag van de 5e competitietoernooi gewest oost.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven