Live WK voetbal bij café de Bengel

EIBERGEN – Tijdens het WK voetbal kun je bij café de Bengel live alle wedstrijden van het Nederlands elftal volgen op grote schermen in de tot ‘Oranje Supportershome’ omgetoverde kroeg. De barheren en dames, het rondborstige middenveld, voorzien u tijdens de wedstrijd van verfrissende drankjes en hapjes.

Tijdens de ‘rust’ is het 2 bier halen, 1 betalen en zorgt een lepe spits – de live DJ – ervoor dat u even de beentjes kunt strekken op gezellig muziek. Tevens bereid hij u alvast voor op de tweede helft. Na afloop van de wedstrijd barst het oranjefeest natuurlijk los.

Entree is gratis en vanuit het middenveld zijn er leuke acties te verwachten. Uiteraard is de dresscode Oranje.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Live WK voetbal bij café de Bengel”

  1. Nederlands elftal en duits OLM bier gaat niet samen.
    Wij gaan voor Grolsch uit een flesje.
    1 euro tijdens de wedstrijd!

  2. Beste Ei Team.

    Olm is nederlands bier. google maar ff. En de Bengel heeft ook wel grolsch hoor.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven