Café De Lindeboom gaat dinsdag open!


EIBERGEN – Het was de laatste dagen onduidelijk wanneer De Lindeboom aan de Hagen de deuren open doet. Maandag kreeg de redactie van deze site te horen dat het Eibergse café op dinsdag 3 augustus (vandaag) weer open gaat.

Na een grondige metamorfose in de kroeg en buiten op het terras kan het dan eindelijk gaan gebeuren. Raymond Holtkamp eigenaar van Grenszicht in Holterhoek heeft de zaak overgenomen. Hierover heeft Nieuwsuitberkelland.nl al eerder bericht.

Vanaf 10.30 uur is iedereen welkom om kennis te maken met het café en het personeel. Wat ons opviel was het mooie terras. Aangekleed met mooi planten en tafels en stoelen. Puik werk!

Eerdere bericht: Holtkamp neemt café De Lindeboom over

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Café De Lindeboom gaat dinsdag open!”

  1. Graag wil ik de medewerkers van de Lindeboom alle succes toe wensen. De voortvarendheid waarmee zaken zijn aangepakt geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Qua ligging is de Lindeboom een van de mooiste plekjes, vlak gelegen tegen het centrum. Als Eibergenaar hoop ik dat de Lindeboom een goede toekomst tegemoet gaat, het zou een verijking voor ons dorp betekenen. We zien elkaar.

    Hans

  2. Jammer dat wij met een onbetaalde rekening van de vorige beheerders zijn blijven zitten.
    We hebben geen enkele reactie mogen ontvangen, jammer.

    De één zijn dood, de ander ook geen brood.

  3. Beste gedupeerde, Ik ben van mening dat wij voor we de zaak dicht deden alle rekeningen betaald hebben. Als dit niet het geval is geweest had ik dat graag gehoort. Het is dan ook wel zo aardig mij dit eerst te laten weten of je hebt tenminste ballen en durft je naam onder een artikel te schrijven liefst met telefoonnummer. kan een ander er tenminste wat mee doen, Ik vindt het op deze manier een kansloze aktie. reactie van Pieter ( moet wel bekent zijn)

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven