Nieuw Turks restaurant dinsdag geopend

tn_Afbeelding nieuw Roy 26315EIBERGEN – De deuren van het nieuwe Turks restaurant aan de Prins Bernardstraat zijn afgelopen dinsdag (1 december) opengegaan. Ruim twee maanden lang is er gewerkt om de gehele zaak – voorheen Smyrna – op te knappen. Niets van het oude is meer terug te vinden, alles is vernieuwd. Ook de naam is veranderd. Restaurant Mediterranea gaat het heten.

”De klanten die gisteren en vandaag binnen kwamen reageerden enthousiast. Mensen zijn altijd wel in voor wat nieuws. We hebben alles op de kop gezet. We zijn meer dan een restaurant. Mensen kunnen nog steeds bij ons gerechten afhalen en ook het bezorgen gaat gewoon door. Maar vanaf nu gratis”, zegt Seyran Ciftci.

Er is nog wel een klein probleempje na de opening. De zaak mag geen alcohol schenken omdat de vergunning daarvoor nog niet is afgegeven. Ciftci: “Alles ligt bij de gemeente. We wachten het af.”

De menukaart is aangepast. Er zijn oven- en pangerechten toegevoegd en maaltijden van de grill. Nieuwsuitberkelland.nl had op 7 oktober al de primeur over de nieuwe zaak. Zie link hieronder.

Eerdere bericht: Er komt een Turks restaurant in Eibergen!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1737]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Nieuw Turks restaurant dinsdag geopend”

 1. succes met de bussiness en hopenlijk gaan de zaken goed. we komen een dezer dagen wel aan om een vorkje mee te prikken. grrets frans

 2. Jeugd E.C.G. de Waterrot'n

  Ik was aflopen zondag al bij jullie in de nieuwe zaak, volgens mij een beetje te vroeg,
  De opening moest nog komen vertelde jullie..
  Ik keek mijn ogen uit helemaal geweldig, wat een opknapbeurt.
  Daarom wens ik jullie heel veel succes .

  Groetjes Dianne

 3. leuk hoor ik ben er helemaal blij van dat hij weer open is dan kan ik na schooltijd weer een happie eten halen bij cerge en dan haal ik een lekkere pizza.

  nou groetjes aan iedereen hiero en aan de zaak mediterane.
  groetjes dannyyyyy

 4. maar Isis heeft ook goed eten,en die zaak loopt echt goed.
  op n klain dorp als eibergen moeten niet teveel van deze cafetarias zitten.want haalbaar is dat niet.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven