Felle autobrand op terrein van Herwers

tn_dsc02171NEEDE – Op het terrein van autobedrijf Herwers in Neede heeft zondagmorgen een felle autobrand gewoed. Een voorbijganger zag de auto branden en belde meteen 112. De brandweer kwam tegen 8.00 uur in actie om de brand te blussen. Het bluswerk koste enige tijd omdat de tank van de auto vol zat met diesel. De politie kwam ook ter plaatse. Zij starten een onderzoek naar de oorzaak van de brand. Brandstichting kan echter niet worden uitgesloten. Brandweer Neede: “Maar het kan ook best zijn dat de auto spontaan is gaan branden. Je moet dan denken aan kortsluiting.”

Met water en schuim werd het vuur bestreden (zie foto’s en video). De auto stond helemaal in de hoek van het terrein (Bremstraat). De brandweer is tot 8.45 uur bezig geweest met nablussen. De auto is volledig uitgebrand.

Heeft u zondag 23 december iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van het autobedrijf aan de Haaksbergseweg of Bremstraat?. Laat het dan even weten via de politie. Alle informatie is welkom via 0900-8844.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3333]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven