Ingebroken in drie Berkellandse cafés

NEEDE – In de nacht van dinsdag op woensdag 12 december is er in drie cafés ingebroken. Bij de inbraken werd geprobeerd de gokkasten leeg te halen. De politie heeft de inbraken in onderzoek en vraagt getuigen hiervan contact op te nemen met de politie. In Beltrum heeft men ingebroken in een café aan de Meester Nelissenstraat. Door het forceren van een deur is men het café binnengekomen. Bij de inbraak is geld uit de gokkast en de daarbij behorende wisselkast gehaald.

In een café in Neede aan de Oudestraat kwam men ook door het forceren van de deur het café binnen. Ook hier werd een groot geldbedrag uit een gokkast weggenomen. In Borculo werd ingebroken in een café aan de Weverstraat. Ook bij deze inbraak was de deur geforceerd om binnen te komen. Bij de inbraak in Borculo is uiteindelijk niets weggenomen, wel waren de gokkasten en een wisselautomaat vernield.

De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt personen die iets in de buurt van de cafés hebben gezien of mogelijk meer weten van de inbraken om contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven