Brandweeroefening roept veel reacties op

dsc03611NEEDE – Was er maandagavond 18 maart echt brand in de Oudestraat? ”Nee, beste Needenaren het was een oefening.” Brandweermensen van post Neede werden ingezet tijdens een grote oefening in het voormalige pand van Niessink. Daar was zogenaamd brand uitgebroken. De spuitgasten moesten vier (lotus)slachtoffers bevrijden (zie foto’s en video). Brandweer Neede gaat de aankomende tijd vaker oefenen in het leegstaande pand. “Het is een prachtig gebouw om realistisch te oefenen. Een deel van het pand hebben we met een rookmachine blank gezet”, zegt de bevelvoerder van post Neede.


Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3545]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Brandweeroefening roept veel reacties op”

  1. Zeer goed filmpje. Ik mag hopen dat de brandweer iets sneller is met gereedschappen om te doen. Maar kwa mensen in de oudestraat klopt het aardig.

  2. dat was het dus sirene”s en even later ook helicopter geluiden dichtbij.die helicopters waren later wat bleek van defensie die in de buurt aan het oefenen waren.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven