Fietspad Diepenheimseweg is echt slecht

NEEDE – Provincie Gelderland heeft vrijdag 26 april waarschuwingsborden geplaatst langs het fietspad aan de Diepenheimseweg. Aanleiding is het ongeval van gisteren. Een fietser kwam ten val en raakte gewond (zie eerdere bericht). Oorzaak van de valpartij was een hobbel in het fietspad (boomwortel). Naast de vele borden heeft een medewerker alle hobbels gemarkeerd met witte verf. Maar hoe nu verder? Gaat de provincie het fietspad repareren? Of hebben ze dit gedaan om schadeclaims te verscheuren? Oja, op 5 juni 2012 raakte op dezelfde plek ook een fietser gewond. ”De provincie weet ervan maar heeft nog steeds geen actie ondernomen om het fietspad veilig te maken. De aanwonenden weten hier ook van. Er zijn al meerdere ongelukken gebeurd. Is het nu wachten op de volgende die over de kop gaat”, zegt Bolster.

Eerdere bericht: Fietser gewond op de Diepenheimseweg

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Fietspad Diepenheimseweg is echt slecht”

  1. Brandweerman uit Berkelland

    Niet alleen het fietspad is slecht. Ook in de rijbaan zitten grote gaten en scheuren. Zag vandaag ook daar waarschuwingsbordjes.

  2. Ja daar fiets ik soms op vrijdag ook man wat een rot fiets pad hoop dat ze snel een beetje vervangen word er ook gek van

  3. Bb, de bomen worden niet vervangen, daar verschuilen de agentjes zich die met een lasergun uw snelheid controleren, dit brengt geld in het laatje. En ach, die paar ongelukken, dat zal de top der provincie een zorg zijn, deze gasten verdienen te veel om zich het hoofd te breken over zo’n dom provinciaal weggetje met bijbehorend fietspad. Moet je maar niet met de fiets gaan, er rijden toch af en toe bussen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven