Jongeren ‘pesten’ bouwploeg zomerfeest

LOCHUIZEN – Flinke strop voor de bouwploeg van het zomerfeest in Lochuizen. In de nacht van zaterdag op zondag 16 juni is het grote bad bij de hellingbaan vernield. Joachim Geerdink: “Er hebben mensen een duik genomen. Ze waren waarschijnlijk dronken en niet bewust van de gevolgen. Kijk, nu zitten er grote gaten in het plastic. Misschien kunnen we het nog plakken. Dat hoop ik tenminste, anders moeten we het helemaal vernieuwen.” Dit is de eerste keer dat er dingen zijn ‘vernield’ op het terrein aan de Diepenheimseweg. “Gelukkig hebben we handige vrijwilligers. We gaan vandaag de gaten dichten”, aldus Geerdink. Al drie weken zijn de mensen uit Lochuizen aan het bouwen op het feestterrein. Op 21, 22 en 23 juni barst het feest los. Nieuw dit jaar is: ‘fiets hem erin’. Meer informatie op www.lochuizen.nu.

Update zondag 16 juni 17.45 uur:
De bouwploeg had zondagmiddag een andere titel: plakploeg. Drie vrijwilligers hebben met lijm en nieuw plastic de gaten afgedekt. De organisatie hoopt dat jongeren eerst nadenken voordat ze het bad betreden. ”Je ziet dat het veel werk kost om het te repareren”, laat Geerdink weten. Leden gaan deze week regelmatig posten rondom het terrein.

Eerdere bericht: Lochuizen heeft weer zin in zomerfeest

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3788]

[nggallery id=3789]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Jongeren ‘pesten’ bouwploeg zomerfeest”

  1. Ik denk dat de daders zich melden. Die zitten nu met een akelig gevoel op de bank. ”Oei, wat hebben we aangericht’ Jammer….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven