Veilige op- afritten voor gehandicapten

dsc05964EIBERGEN – Het was een raadsel: Waarom heeft de gemeente Berkelland recent de op- en afritten in het centrum van Eibergen zichtbaar gemaakt met witte verf? De gemeente kwam vandaag (25 juni) met een reactie naar buiten: ”De ‘op- en afritten’ in het centrum van Eibergen hebben een likje witte verf gekregen op aanraden van het gehandicaptenplatform Berkelland. De opstaande rand is voor mensen met een visuele beperking niet goed te zien.” De commissie BTB van het gehandicaptenplatform heeft het verzoek ingediend. Voorzitter Wim Jansen wil de gemeente via deze weg een pluim bezorgen. Nu komt er bij de redactie van NUB natuurlijk nog een vraag naar boven: ”Zijn er nog meer onveilige plekken in Eibergen en omgeving?” Laar hieronder een reactie achter.

Eerdere bericht: Af- en opritten centrum veiliger gemaakt

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3803]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Veilige op- afritten voor gehandicapten”

  1. In Neede is het niet veel anders dan in Eibergen. Probeer maar eens met een rolstoel door de koopgoot te gaan. Stoep op stoep af. De hele straat staat vol met reclame en kledingrekken. Nou plaatsen ze om iedere lantaarnpaal ook nog reclame voor een of ander onzinnig kabeltje. Auto’s van ondernemers staan op plekken geparkeerd ( troasteeg ) waar ze voor ouderen en rolstoelers vreselijk in de weg staan.

    Neede is voor gehandicapten een ramp.
    Gemeente en politie, werk aan de winkel voor jullie.

    Allaaf

  2. beter als in borculo. als je van het gemeentehuis naar de markt wil lopen moet je gewoon op de weg,want als je op de stoep loopt is er geen afrit gemaakt voor rolstoelers of kinderwagens.

  3. ach ja ze hadden blijkbaar nog een beetje verf over van het gemeentepaleis daar in borkuloo

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven