Hacron ontvangt keurmerk ‘Groenkeur’

NEEDE – Onder toeziend oog van een aantal collega’s en goede relaties mocht Peter Hagenaar, directeur van Hacron Groen, donderdag 12 september het keurmerk GROENKEUR in ontvangst nemen. Groenkeur staat voor kwaliteit, vakmanschap en garantie in de groene sector. Wie kiest voor een Groenkeur-ondernemer kiest voor kwaliteit in uitvoering en dienstverlening. Volgens Edwin Franken, Business Unit Manager Certification bij TüV Nederland hebben de inspanningen die de medewerkers van Hacron Groen hebben verricht geleid tot dit mooie resultaat.

De heer Franken feliciteerde Peter Hagenaar en zijn team van harte met het behalen van dit mooie kwaliteitsdocument, een bevestiging van de kwaliteit en vakmanschap bij Hacron Groen.

Zie ook berichtgeving via onze website; www.hacrongroen.nl en de social media facebook, twitter en linked in.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Hacron ontvangt keurmerk ‘Groenkeur’”

  1. Dat is leuk voor de Heren van Hacron.
    Maar als ik zie dat werknemers lak hebben aan bladafval opruimen en snel doorrijden. Moet je de gemeente alsnog bellen of ze alsjeblieft de boel willen opruimen. Komen diezelfde harde werkers terug met een anti werkhouding….eigenlijk geen zin, maar het moet……
    Nou, gefeliciteerd hoor !

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven