Kaartverkoop Rekkense Instuif is gestart

REKKEN – Stond vorig jaar, tijdens het succes van de 1e reünie van de Rekkense Instuif , Radio Rekken en zijn dj’s centraal, dit jaar zullen de Rekkense dj’s, Gerard, Tonny,  Wichert, Wijnand en Robin de zaal van café Kerkemeijer met muziek uit de 70’s & 80’s omtoveren naar de disco van toen. De organisatie sluit niet uit dat er in de toekomst een vervolg op de 1e reünie met Radio Rekken en z’n dj’s zal komen. Dit jaar is gekozen voor een andere opzet waarbij het accent meer op de muziek zal liggen aldus medeorganisator en dj Gerard Scholte van Mast. De muziek van die tijd in combinatie met de verlichting en aankleding van de zaal zijn op 28 september de ingrediënten voor gezellige avond.

Tevens zal er op het parkeerterrein naast de zaal een snackwagen komen te staan, om de disco-gangers die trek hebben in een warme hap optimaal van dienst te kunnen zijn. Inmiddels is de voorverkoop gestart en de eerste kaarten zijn de deur uit. De 70’s & 80’s party begint 28 september om 20.00 uur in de grote zaal van café Kerkemeijer in Rekken.

Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar à  € 4,= bij ; café Kerkemeijer Rekken, Snackbar ’t Hagen Eibergen en Eetcafé ’t Stuupke Haaksbergen, en via de organisatie. Aan de kassa  € 6,= (zolang de voorraad strekt).

Voor verdere info www.rekkense-instuif.nl  en via facebook Rekkense Instuif.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven