Alcohol- en verlichtingscontrole geslaagd

NEEDE – De politie heeft vrijdagmiddag en -avond in en rondom Neede een alcohol- en verlichtingscontrole gehouden. De agenten kregen ondersteuning van het Verkeershandhavingsteam (VHT). Op verschillende plekken werden controleposten ingericht. De alcoholcontrole ging rond 13.30 uur van start. Honderden automobilisten moesten blazen. Op dit moment zijn de uitkomsten van de controle nog niet bekend. Wijkagent Michiel Herbrink komst zo snel mogelijk met de uitslag naar buiten.

Update zaterdagavond 23 november 22.15 uur:
Er zijn twee boetes uitgedeeld voor het niet voeren van fietsverlichting. Een bekeuring voor een overschrijding van de maximale snelheid in de kom (20 km/u te hard). Ruim driehonderd bestuurders moesten blazen. Twee daarvan hadden te diep in het glaasje gekeken. Uitslag tussen de 0,2 en 0,5 promille.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Alcohol- en verlichtingscontrole geslaagd”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven