Amicitia richt weer een drumband op

GEESTEREN – Muziekvereniging Amicitia heeft het even moeten stellen zonder drumband maar nu zijn er initiatieven tot de heroprichting van een drumband. Het afgelopen jaar bestond de Geesterense muziekvereniging 120 jaar. Ter gelegenheid van dat jubileum werden verschillende activiteiten ontplooid waaronder een reünieconcert waaraan de huidige leden maar ook oud-muzikanten, oud-drummers en oud-majorettes deelnamen. Het was een geslaagd concert waar men met veel plezier op terug kan kijken.

Een aantal oud-drumbandleden, te weten Ans Ebbekink, Jacqueline Broekmaat en Erna Hietbrink, vonden de reünie zó geslaagd dat zij contact gezocht hebben met het bestuur om samen te komen tot de heroprichting van de drumband. Een enthousiaste instructeur is gevonden en vanaf dinsdagavond 4 maart 2014 zal gestart worden met de repetities. Iedere twee weken (in de even weken) zal van 20.00 uur tot 21.30 uur gerepeteerd worden in dorpshuis De Zunnekamp. Alle oud-drumbandleden hebben inmiddels een brief ontvangen met nadere details over deze heroprichting. De eerste aanmeldingen zijn al binnengekomen maar ook nieuwe drummers zijn van harte welkom.

Lijkt het u leuk om ook mee te doen of wilt u nadere informatie, neem dan per mail contact op met het secretariaat, [email protected], of per telefoon met Lonneke ter Maat 0612986031 of met Gea Oonk 0545275434.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven