Jongeren helpen bij bouw Plan Ellenkamp

HAARLO – Zo’n zestig leerlingen van de Voshaarschool in Haarlo waren dinsdag 17 juni aanwezig op de bouw van plan Ellenkamp, eveneens in Haarlo. De leerlingen Lars, Sven en Jorn mochten helpen met het verrichten van een bouwhandeling. Zij gaven daarmee officieel het startsein voor de bouw van de vier woningen op de locatie van de voormalige supermarkt Ellenkamp.

De drie leerlingen van de school wonnen een quiz, die ProWonen al eerder in de groepen 5, 6, 7 en 8 had gehouden. De leerlingen konden ook een kleurplaat van de bouw inleveren. Het bezoek van ProWonen aan de school en het bezoek van de leerlingen aan de bouwlocatie maakte deel uit van het schoolproject bouwen.

Lars, Sven en Jorn mochten, onder toeziend oog van de aannemer en een van de toekomstige bewoners, bouwmateriaal naar boven takelen. De bewoners van Haarlo waren ook uitgenodigd om dit feestelijke moment bij te wonen. Na de officiële handeling was het tijd voor een verfrissende lekkernij van ijsboer Dommerholt. De bouwhekken zijn inmiddels mooi versierd met de kleurplaten van de kinderen.

ProWonen verwacht de vier woningen van Plan Ellenkamp in Haarlo in november op te leveren. Alle woningen zijn verhuurd.

[nggallery id=4801]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven