Seizoensafsluiting Plica en @Seven

RUURLO – De koren Plica Vocalis en @Seven hebben maandagavond 15 juli het seizoen 2018-2019 muzikaal afgesloten met een zomers concert in de voormalige Kapel aan de Barchemseweg.

Plica startte met een ‘foute’ medley en daarmee zat de stemming er gelijk in. Dit koor bestaat uit zes enthousiaste meiden en staat sinds afgelopen zomer onder de muzikale leiding van Ester Wiegerinck. Het programma van Plica kent oude en nieuwe popmuziek waarbij de meiden ook verschillende solo’s hebben laten horen. @Seven (van oudsher het meidenkoor van Ruurlo) sloot bij het lied ‘Sing’ aan op het podium. De meiden zijn nu volwassen, maar zingen nog steeds graag samen. Enkele liedjes heeft Ester Wiegerinck muzikaal begeleid en tijdens het concert nam Lotte Sieverink het stokje van haar over. @Seven zal vanaf nu verder gaan met Lotte Sieverink als dirigent. Een uur na de start van het programma klonk er een luid applaus. Tijd voor koffie en een koekje. Het publiek verliet enthousiast het voormalige kerkje. Na de zomervakantie willen beide koren graag extra leden werven. @Seven start dan het project ‘December to Remember.’ Nieuwsgierig? Check de facebook pagina’s van beide koren voor meer informatie: (facebook icoon) @PlicaRuurlo en (facebook icoon) @atSevenRuurlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven