Noodverordening afgekondigd in Berkelland


BERKELLAND – De Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland heeft een noodverordening afgekondigd. Hierdoor zijn alle evenementen met meer dan 100 personen in het gebied van de Veiligheidsregio NOG (Apeldoorn, Harderwijk, Veluwe, Zutphen, Achterhoek) in de periode van vrijdag 13 maart tot en met 31 maart 2020 verboden. Dit geldt daarnaast voor publieke locaties, zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden. En samenkomsten in gebouwen ten behoeve van religieuze bijeenkomsten. Handelen in strijd met de noodverordening levert een overtreding op en is strafbaar. Daardoor kan een boete tot 4500 euro of een celstraf van maximaal drie maanden worden opegelegd.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Noodverordening afgekondigd in Berkelland”

  1. school in Doetinchem gewoon open?? leerkrachten met milde klachten en ik moet me zoon daar maandagbheen sturen???

  2. Waarom worden huis aan huis collectes en andere deur tot deur promotionele activiteiten niet verboden tot einde van de maand ?

  3. Lekker gewoon weer allemaal met de beide benen op de grond. Na jaren lang de prinsjes en prinsesjes alles te hebben gegeven en boven je stand geleefd te hebben, vind ik het even prima zo. Heerlijk rustig, en mooi kijken hoelang bepaalde mensen het volhouden zo.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven