Oproep aan kunstenaars: Zet je Kunst in de voortuin

BERKELLAND –  Herman Wansing uit Neede heeft de Facebook pagina “Kunst in de voortuin” opgericht. Herman roept kunstenaars op om een eigen kunstwerk van hun op een, vanaf de openbare weg, zichtbare plek in de tuin of (als de kunstenaar geen tuin heeft) achter het raam te zetten. Verschillende B-Artleden, maar ook andere kunstenaars hebben zich inmiddels bij dit initiatief aangesloten en zich aangemeld.

“Vanuit Kunstkring B-Art willen wij dit initiatief van harte ondersteunen en jullie uitnodigen (al of niet via Facebook) ook een kunstwerk in je tuin te exposeren. Bovendien willen we een aparte pagina op de B-Art website beschikbaar stellen waarop we de adressen waar “kunst in de voortuin” te vinden is op een lijst en een kaart zichtbaar maken.
Zo kunnen belangstellende kunstliefhebbers hun eigen kunstwandel- of -fietsroute samenstellen.” laat B-Art weten “Stuur daarvoor je naam – je adres en kunstdiscipline naar [email protected] met als titel “mijn kunstadres” voor “kunst in de voortuin”. De komende weken gaan we alle in Berkelland wonendwonendee kunstenaars benaderen om tijdens deze zeer rustige periode toch een beetje leven in de brouwerij te krijgen d.m.v. deze kunstroute”

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Oproep aan kunstenaars: Zet je Kunst in de voortuin”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven