Zing mee in de tuinen van Kasteel Warmelo

DIEPENHEIM/GELSELAAR – Zondagmiddag 20 september staan de tuinen van Kasteel Warmelo in het teken van een sing-in, onder leiding van dirigente Lotte Sieverink uit Gelselaar. Een sing-in is een laagdrempelige manier om samen met anderen te zingen. Er is geen voorbereiding nodig om mee te doen. Deelnemers worden tussen 13.45 en 14.15 uur ontvangen met koffie en gebak, waarna ze aan een vocale warming-up beginnen. Vervolgens wordt er tot 15.30 uur lekker gezongen, zowel eenstemmig als meerstemmig met als thema let’s s(w)ing! Het niveau van de muziek is zo gekozen dat ook mensen die niet in een koor zingen maar wel enthousiast zijn, mee kunnen doen.

Sieverink: “Juist in deze periode die aanpassing van ons vraagt, is het heerlijk om vrijheid in het zingen te ervaren. Samen zingen geeft plezier, verbondenheid en ontspanning, en dat op een prachtige plek.”
In verband met de huidige maatregelen is er ruimte voor 10 à 20 personen. Aanmelden kan tot 17 september via [email protected]. Vol = vol. Deelname bedraagt €15 inclusief consumpties en toegang tot de tuinen met zandsculpturen. Bij minder goed weer wordt de sing-in verplaatst.

Extra informatie:
Programma Sing-in zondag 20 september
13.45-14.15 uur ontvangst met koffie & gebak
14.15-15.30 uur zingen
15.30-16.30 uur horeca geopend
15.30-18.00 uur tuin met sculpturen te bezichtigen

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Zing mee in de tuinen van Kasteel Warmelo”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven