Corona besmettingen belemmeren voetbalwedstrijden

BERKELLAND – Het coronavirus gooit het amateurvoetbal flink overhoop. Ondanks dat er, weliswaar zonder publiek, wel gewoon gevoetbald mag worden zien we erg veel afgelastingen. Veel teams krijgen te maken met corona besmettingen, waardoor besloten wordt de des betreffende wedstrijd niet door te laten gaan. Gisteren werd al bekend dat de derby tussen Sportclub Neede en FC Eibergen geen doorgang kan vinden i.v.m. een corona besmetting bij het eerste elftal van Neede. Vandaag regende het meldingen van afgelastingen. De wedstrijd Hoeve Vooruit – Reünie gaat morgen niet door, evenals SSA Ratti tegen GSV’63. De club uit Geesteren laat vandaag weten dat er morgen geen enkele ploeg van de vereniging gaat spelen. Besmettingen binnen de eigen teams en de teams van tegenstander MEC zijn hier de oorzaak van. Sportclub Neede heeft inmiddels besloten, net als GSV’63, dat er morgen geen enkel team van de club gaat spelen. De KNVB krijgt nog een flinke klus om al deze wedstrijden te laten inhalen. 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Corona besmettingen belemmeren voetbalwedstrijden”

  1. zou een mooi iets zijn dat Nieuws uit Berkelland, dit voor de supporters kon regelen via de stream, kunnen de mensen toch naar hun favoriete team kijken. Commentaar van Bas te Velthuis er bij en wordt weer genieten.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven