Zaterdag 26 maart gratis compost af te halen bij gemeentewerf in Borculo

BERKELLAND – Als dank voor het scheiden van uw groente- fruit- en tuinafval wordt door de gft-verwerkers en inzamelaars samen met gemeenten de Landelijke Compostdag georganiseerd. Berkelland doet daar dit jaar ook aan mee.

Zaterdag 26 maart kunnen inwoners van de gemeente Berkelland tussen 9.00 en 15.00 uur bij de gemeentewerf aan de Korenbree 17 gratis een zak compost halen. Er geldt een maximum van 10 zakken per persoon en ‘op=op’. Er kan gevraagd worden naar een legitimatie.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Zaterdag 26 maart gratis compost af te halen bij gemeentewerf in Borculo”

  1. Met de huidige brandstofprijzen is het goedkoper on in je eigen woonplaats een zak te kopen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven