Zangles voor kids op woensdag in Ruurlo


RUURLO – Danthé dans en theater biedt naast theater en danslessen nu ook zanglessen aan! Zangdocente Renée Bisschop breidt het team van docenten uit. Op de woensdag middag gaat zij met de leerlingen aan de slag met hippe top 40 muziek. Zangles met leuke muziek, wat aansluit op de leeftijd.

Totaalpakket
‘Een mooie aanvulling van ons aanbod’ vertelt theater docente Amber Hofstede, afgestudeerd theater docente en therapeute. “Wij willen graag het totaalpakket aanbieden zodat kinderen binnen Danthé kunnen doen wat zij graag doen.” Met de uitbreiding van zanglessen kan Danthé tijdens optredens alle facetten van podiumkunst laten zien én horen!

Opgeven
Zangles is vanaf nu op woensdag middag te volgen in de gymzaal van de Kerst Zwart School. Opgeven voor een proefles kan via [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven