Repair Café Berkelland laat ook horloges weer lopen


BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om horlogebatterijen te laten vervangen. Men werkt er enkel met kwaliteitsbatterijen van Sony, Energizer, Maxell en Renata. Deze zijn ruim op voorraad in maar liefst 23 verschillende afmetingen. Ook zijn er diverse gangbare knoopcelbatterijen (3 Volt) op voorraad voor onder meer afstandsbedieningen, klokken en meetgereedschappen.

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken- apparaten, elektrische gereedschappen en het vervangen van horlogebatterijen. Er is inmiddels een zeer ruime voorraad gebruikte- en ook nieuwe onderdelen aanwezig.

Veel meer
Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkel grasmaaiers, beitels, huishoudscharen, tafel-, en keukenmessen kan men bij het RCB terecht, dat deze weer professioneel perfect scherp maakt.
Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken en is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk van het type een klein vast bedrag berekend. Hiervan worden onder meer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Dagelijks
Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 06-57 977 625 of email: [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven