Koopjesmarkt en kinderrommelmarkt in Eibergen

EIBERGEN – Koopjesmarkt en kinderrommelmarkt in Eibergen 27 augustus van 10:00-16:00 gaan de ondernemers in Eibergen weer stunten met mooie koopjes, acties en aanbiedingen. Restanten van de afgelopen collectie, en andere leuke aanbiedingen. Voor iedereen is er wel wat te vinden.
 
Springkussen
Ook is er een springkussen voor de kinderen, en zijn er diverse muzikale optredens (neemt u wat kleingeld mee voor in de pet?). Verder is er een kinderrommelmarkt van 13:00-16:00 op de Brink en in de Kluiversgang.

Aanmelden
Voor een kleine bijdrage van €1,50 mogen kinderen op de afgesproken plek een kleedje neerleggen, en als winkeltje inrichten met speelgoed, kleding, enz.
Alleen spulletjes voor kinderen, of eigen gemaakte creaties mogen er verkocht worden. Kinderen aanmelden kan (voor 24 aug) door naam en leeftijd te mailen naar: [email protected]
Dan ontvangt u een paar dagen van te voren een mail met staplaats en verdere informatie. Meld kinderen z.s.m. aan want er is maar beperkt plaats. Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven