Oudpapierinzameling Geesteren 27 augustus


GEESTEREN –Muziekvereniging Amicitia haalt op zaterdag 27 augustus 2022 weer oud papier op in Geesteren en buitengebied. Let op: alleen het papier dat gebundeld aan de (openbare) weg staat wordt meegenomen. Gebruikt u voor het bundelen bij voorkeur stevige kartonnen dozen en géén plastic zakken. Let u ook op het gewicht van de pakketten! Lege dozen dienen in een zo klein mogelijk pakketje te worden aangeboden. De opladers komen niet binnen en halen geen papier op uit de schuur, uit de stal of van het erf.

Wat mag er wel en niet bij het oud papier?
WEL: Kranten, tijdschriften, reclamefolders, boeken, kartonnen dozen, enveloppen en printpapier.
NIET: Bakpapier, papieren zakdoekjes, keukenpapier, vervuild papier, vervuild karton, zakken met een plastic laagje aan de binnenkant. Dit valt allemaal onder het restafval en hoort dus in de grijze container.

Kijk voor meer afvalscheidingstips op www.afvalscheidingswijzer.nl of kijk op de afvalapp van de gemeente Berkelland.

De inzameling start ’s morgens om 09.00 uur. De papiercontainers staan tot 12.00 uur bij Slootsmid aan de Oude Diepenheimseweg/Korenbree.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven