Projectkoor zoekt zangers voor ‘Lessons and Carols’

RUURLO – Wie graag zingt krijgt ook dit jaar weer de gelegenheid mee te zingen bij een uitvoering van ‘Lessons and Carols’ in de Ruurlose Dorpskerk. De uitvoering is op zondag 11 december.

Uit eerdere ervaringen blijkt, dat een avond met ‘Lessons and Carols’ kan rekenen op een volle Dorpskerk. De Cantorij van de Protestantse Gemeente Ruurlo – Barchem vormt de basis voor het koor, maar zoekt voor deze uitvoering versterking met een aantal enthousiaste zangers, liefst met enige koorervaring.

In de afgelopen jaren waren er steeds enthousiaste zangers die hun stem wilden lenen aan de prachtige liederen. Daarop rekent de cantorij ook nu weer. Het is nog lang geen kerst, maar de organisatoren willen graag op korte termijn al weten op wie ze mogen rekenen. Een goede uitvoering vraagt immers om een goede voorbereiding. Daar is tijd voor nodig.

De repetities gaan begin oktober al beginnen. Er wordt geoefend op vrijdagavond van 20.15 tot circa 21.30 uur in gemeentecentrum De Sprankel in Ruurlo. Om 20.00 uur staat de koffie al klaar. Aanmeldingen zijn welkom vóór 1 oktober bij Cécile Dijkman – ter Mors, e-mail: [email protected] of tel. 06 52073187.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven