Vooraankondiging Opfris Workshop middag valpreventie


BERKELLAND – Op dinsdag 25 oktober 2022 organiseert de Sport Federatie Berkelland (SFB) een opfris middag valpreventie. Vanaf 2018 verzorgt de SFB valpreventiecursussen genaamd ‘’Beweeg Zeker’’ op wisselende locaties in Berkelland. In totaal hebben er 189 mensen deelgenomen aan deze cursus!

Voor het eerst organiseert de SFB nu een opfris middag voor alle ‘’oud’’ deelnemers maar tevens ook voor anderen geïnteresseerden. De SFB wil belangrijke onderwerpen herhalen en nieuwe interessante onderwerpen aanbieden. Het eerste gedeelte van deze middag bestaat uit het deelnemen aan 2 verschillende workshops. Daarna is het tijd voor een lekker kopje/koffie. Na de pauze kunnen de deelnemers kennis maken met verschillende sportverenigingen, welzijns- en zorg organisaties middels een informatiemarkt.

Hebt u deelgenomen aan een valpreventiecursus? Dan kunt u één deze weken een telefoontje verwachten met meer informatie over de Opfris Workshop middag. Leest u dit berichtje en heeft u interesse? Neem gerust contact op aangezien men niet alle (juiste) gegevens meer heeft! Heeft u in het verleden niet deelgenomen maar bent u wel geïnteresseerd in deze middag, bel of maildan met de SFB.

Dinsdag 25 oktober
Locatie: Sporthal de Pickerhal in Eibergen
12.30 inloop met koffie/thee
13.00 – 16.30 uur workshops + informatiemarkt

www.sportfederatieberkelland.nl
0545-476727
[email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven