RGVteam goed voor 5 medailles


RUURLO –  Afgelopen zaterdag wist het team van RGV Ruurlo, in het nivo supp; lement F, de 2e vooronde een goed resultaat neer te zetten.
Het team, bestaande uit Nineke Groote Haar, Inte Smeerdijk, Richelle Haitink, Lola Jiminez Rosco, Emma Timmerman en Yfke Maatkamp, wist de 1e voorronde als team al een 1e plaats te pakken, ook nu wisten ze weer de concurrentie achter zich te laten.

Individueel
Niet alleen als team deden ze het goed. Ook individueel wisten ze eremetaal mee naar huis te nemen. Bij de jeugdmeisjes behaalde Lola een mooie 1e plek gevolgd door Emma op een 2e plaats. Helaas deed Yfke niet mee ivm een blessure. Bij de juniormeisjes was er een 2e plaats voor Inte en Nienke werd 3e. Richelle eindigde net buiten het podium op een 5e plek. Op 18 maart is de laatste plaatsingswedstrijd en krijgen ze te horen of ze een plekje in de finales hebben gehaald. Dit zijn teamfinales, individuele finales en toestelfinales. Alle kans dat ze met de goede resultaten in de eerste 2 voorronden ergens voor in aanmerking zullen komen.

Meer prijzen
De week ervoor wist Isa Wassink in Winterswijk met haar team in supplement 3 een mooie 2e plaats te behalen . Isa turnt voor RGV in een team samen met meisjes van VGV Varsseveld. Individueel wist ze een mooie 9e plaats te behalen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven