Hardlopen in Borculo


BORCULO – Al jaren staat hardlopen in de top 10 van de meest beoefende sporten in Nederland bij zowel mannen als vrouwen. En al lijkt hardlopen een eenvoudige sport, het is ook zeker een technische sport die als je die verkeerd opbouwt akelige blessures in de hand kan werken. Beter en gezelliger is het daarom om in een groep en onder begeleiding te trainen.

Vanaf zaterdag 1 April is dat ook mogelijk in Borculo!
Anouk Tragter start vanaf dan een loopgroep en zal iedere zaterdag een gevarieerde training verzorgen rondom de Hambroekplas, in het buitengebied van Borculo of in het Gemeentepark. De start is elke week om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Hambroekplas in Borculo. De training zal ongeveer 60 -75 minuten duren. Tijdens de training wordt hardlopen afgewisseld met balans- en of krachtoefeningen en wordt er goed op loophouding gelet. De trainingen zijn geschikt voor mensen die al enkele ervaring hebben met hardlopen en minstens 10 minuten aaneengesloten kunnen hardlopen.

Er is geen prestatiedruk en plezier in hardlopen staat voorop!
Beginners en mensen die nog niet 10 minuten aaneengesloten kunnen hardlopen kunnen op de maandagochtend en woensdagochtend om 9.30 uur eveneens rondom de Hambroekplas komen trainen bij de Easy2run groep. Anouk is al jaren een fanatiek hardloper, looptrainer en runningtherapeut.

Voor meer informatie en aanmeldingen , www.anouktragter.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven