Ruim 700 bezoekers op piratenavond

De piratenavond in Holterhoek trok ruim 700 bezoekersHOLTERHOEK – De tent achter café Grenszicht zat zaterdagavond tijdens de piratenavond afgeladen vol. Ruim 700 bezoekers uit de regio kwamen naar het muziekspektakel. Nederlandse artiesten, Gewoon Jansen, Stef Ekkel, Bonnie St. Claire, en de Dikdakkers zette de zaal op zijn kop.

De avond werd georganiseerd door café Grenszicht. Eigenaar Raymond Holtkamp kijkt tevreden terug op de avond. “Dit is de eerste keer dat we het piratenfeest in een grote tent organiseren. Andere jaren deden we het altijd in de zaal. Het weer zat tijdens het opbouwen van de tent niet mee. Maar we hebben met man en macht doorgewerkt om het optijd af te krijgen.”

Er was dit weekend nog meer te doen, zondagmorgen was er een Frühshoppenparty. Met optredens van, Palemiger Spatzen, Dennis van Dijkhuizen, Josef Hassing, en Goldene Trompete.

[nggallery id=191]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ruim 700 bezoekers op piratenavond”

  1. Hallo Roy

    geweldige fotos ,ik heb een paar hele leuke gezien .ik kan ze natuurlijk niet aanvinken .
    ik zou ze graag willen hebben.

    groetjes rudie…..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven