Mijlpaal: FC Eibergen bereikt duizend leden

voetbal-goed-goed-echt.jpgEIBERGEN – FC Eibergen heeft de mijlpaal van 1.000 leden bereikt. Dat maakte voorzitter Johan Schot zaterdag op de drukbezochte jaarlijkse verenigingsdag bekend. Het gaat om Glenn Waning (9), die zich kort geleden aanmeldde.

Dat deed hij samen met zijn broertje Jordi Waning, die als 999e lid op de ledenlijst kon worden bijgeschreven. Schot zette het tweetal in het zonnetje en overhandigde hen enkele cadeaus. Een fietstocht , een zeskamp en een grote barbecue waren de hoofdingrediënten van de verenigingsdag. Tot beste spelers van het afgelopen seizoen werden Michiel Peterkamp (eerste zaterdagteam) en Jan Willem Kluivers (eerste zondagteam) uitgeroepen.

De supportersvereniging Eibargs Blauw maakte de ‘supporters van het jaar’ bekend: Joke en Harry Averdijk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven