‘Volgens mij hangt er een camera’

afbeelding-nieuw-roy-10655.jpgRUURLO/NEEDE – Een slapende man heeft maandagmiddag voor veel commotie gezorgd in het centrum van Ruurlo. Op het Kerkplein heeft een onbekende man een lange tijd liggen slapen op een bankje. Inwoners moesten er wel om lachen “Volgende week zijn jullie allemaal op televisie, er worden opnames gemaakt”, roept een voorbijganger.

We hebben de man niet wakker gemaakt, hij lag lekker te slapen. Of Ruurlo binnenkort te zien is bij bananasplit dat kunnen we niet vertellen. Onze fotograaf heeft het vastgelegd met zijn camera. We houden u op de hoogte.

Wie heeft zijn kat losgelaten?
Zondagmiddag was de redactie onderweg naar Neede om een reportage te maken van de talentenjacht. Langs de Eibergseweg ter hoogte van het informatiebord troffen we een lege kattenbak aan. De bak was niet ergens vanaf gevallen, want hij stond zo mooi in het gras. Wat is hier gebeurd? Een kat losgelaten of een ander dier. We konden niks vinden in de omgeving. Of zijn we hier ook weer gefilmd.

[nggallery id=363]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “‘Volgens mij hangt er een camera’”

  1. haha! Het wordt steeds gekker!

    Is deze meneer een dutje aan het doen of is dit inderdaad één of andere grap??

    Ik vind het wel heel komisch om te zien!

    Gr.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven