Jongeren sluiten straten af met linten

EIBERGEN – Was het een ludieke actie? Of waren jongeren kattenkwaad aan het uithalen. Meerdere straten in het centrum van Eibergen zijn maandagavond afgezet met rood/wit lint. “Levensgevaarlijk er hadden wel ongelukken kunnen gebeuren. Ik heb drie jongens zien rennen die mogelijk de daders zijn”, aldus een boze buurtbewoner aan de Grotestraat.

De politie werd snel ingeseind. Maar de daders zijn volgens onze bronnen nog niet gevonden. De linten hingen op de Brink, Hagen, Grotestraat en de Kerkstraat.

Geef uw mening! Is dit kattenkwaad, of moeten deze jongeren aangepakt worden. Laat uw reactie hieronder achter.

[nggallery id=688]

Deel dit artikel:

11 gedachten over “Jongeren sluiten straten af met linten”

 1. aanpakken dat spul. Dit gaat van kwaad naar erger. nu is het nog dit maar met dit kattekwaad begint het meestal.

 2. ja ik heb het gemerkt dat ze linten opgehangen hebben, die zelfde avond ben ik er bijna door onderuit gegaan op de scooter . dit was trouwens bij de kruising beltrumseweg – lariksweg bij rijschool stellinga voor.

  meteen oppakken die jongens en duidelijk maken wat er allemaal wel had kunnen gebeuren.

 3. snelheidsduivel

  Hhaha, ik vind het wel een een leuke actie, natuurlijk moet de veiligheid wel in acht genomen worden. Even een vraag aan de scooterrijder, hoe hard reed jij op dat moment?

 4. dit is niet erg waarom moet je ze daar voor aanpakken? dit is beter dan vernielingen en of het gevaarlijk is weet ik niet het is wel rood/wit lint . het kan wel eens eens een actie zijn omdat de auto’s en brommers/scooters tehard door de straten scheuren . zolang dit het is waar maakt men zich dan druk om

 5. Tsja ik vind het kattenkwaad. Als iedereen verlichting heeft ’s avonds en netjes 30km/h rijdt lijkt me toch dat je kan reageren op het “levensgevaarlijke rood-witte lint”. Ik vind het nog kunnen als het verkeersveiligheid niet in het geding komt. Liever dit dan brandende containers naast je huis door die K*T-jeugd.

 6. Mensen, waar maken we ons druk over? Dit is toch gewoon een ludiek geintje. Dit is ook op geen enkele manier te vergelijken met het overige vandalisme enz. Waar maakt men druk om? Waar is de pers mee bezig? Elke kleinigheid in Eibergen uitvergroten op deze site?

 7. Vanmorgen toen ik over jw hagemanstraat liep richting bus waren er ook linten gespannen bij kruising met prins bernhardstraat. Punt is dat dit niet hoort, en als iemand hierdoor een ongeluk krijgt hebben die geintjesmakers schuld. Erger vond ik gisteravond een gast die bij de rabobank tegen auto’s en spiegels aan het trappen was en ruzie met mensen zocht.

 8. Dit zijn geen geintjes, mensen denk toch eens na…
  zoals hierboven al iemand noemd met de scooter, het had lelijk mis kunnen gaan en dat hoeft niet eens door te hard rijden te komen

 9. als er nu een ambulance dringend spoed geval kreeg , wat zal hij doen als er een lint over de weg was gespannen.

  Geintjes is belletje trekken en met een oude krant.

 10. Pfff, een plastic lint dat knapt als je er maar te hard tegen aan loopt zorgt al voor veel ophef nu. Zijn we al zo ver? Zijn we al zo ver dat elke keer dat er ook maar “iets” gebeurt, men meteen zo vol in de verdediging schiet? Come one! Get real!

 11. snelheidsduivel

  @ pacman anoniempje en E, waar maken jullie je druk over, die scooter heeft te hard gereden, in de bebouwede kom mag je 30 of zelfs in het dorp zit je op een woonerf waar de snelheid nog lager is. En jullie doen net of jullie vroeger lievertjes zijn geweest. Jongens van de rood witte lintjes LEUKE actie, jullie zetten weer veel mensen in beweging en ontroering.

  Ik kan dit wel waarderen, en als ik later kinderen zou hebben zou ik er toch ook stiekem om moeten lachen 😀

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven