Jan Dijkhuis is sinterklaasfotograaf 2009!

NEEDE – Jan Dijkhuis uit Neede mag zich een jaar lang sinterklaasfotograaf van Berkelland noemen. Dijkhuis won de fotowedstrijd die georganiseerd is door de redactie van deze site. Deze week kreeg de Needenaar een speciale taart uit handen van redactielid Roy Nijman. 

De wedstrijd werd na de sinterklaas-intochten in Berkelland gehouden. Vele Berkellanders stuurden hun mooiste foto van de intocht in Ruurlo, Neede, Eibergen en Borculo op. De jury vond de foto van Dijkhuis de mooiste van alle inzenders.

De heerlijke taart werd beschikbaar gesteld door bakkerij Stroet. Volgend jaar wordt deze wedstrijd weer gehouden. Tot die tijd is Jan Dijkhuis sinterklaasfotograaf 2009. Hieronder de foto:

[nggallery id=816]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Jan Dijkhuis is sinterklaasfotograaf 2009!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven