‘Hekken Kleine Hagen zijn gesaboteerd’

EIBERGEN – Kopspelden, satéprikkers en ijs; het heeft allemaal al in de sloten gezeten van de hekken die in het weekend de Kleine Hagen moeten afsluiten om overlast in het steegje te voorkomen. Vrijdagmiddag heeft een buurtbewoner het slot naast de tattooshop weer schoongemaakt zodat de sleutel er weer in past. “Mogelijk saboteren enkele buurtbewoners de poort omdat ze het niet eens zijn met de afsluiting”, aldus een omwonende.

Vorig jaar zijn de beide hekken door de gemeente geplaatst omdat de buurt erg veel last had van vernielingen, geluidsoverlast en wildplassen. Het artikel op deze site wekte veel reacties op. Mensen die geen sleutel konden krijgen en moesten omlopen.

De redactie van Nieuwsuitberkelland.nl wil graag in contact komen met de mensen die het niet eens zijn met de afsluiting van de Kleine Hagen. Weet u meer mail dan naar [email protected].

Eerdere bericht: Kleine Hagen kan nu afgesloten worden

Deel dit artikel:

9 gedachten over “‘Hekken Kleine Hagen zijn gesaboteerd’”

 1. Het zinnetje mogelijk,….. is behoorlijk ongepast. Hier wordt een suggestie gewekt die totaal niet feitelijk gecontroleerd is. Iets suggereren hoort niet in een nieuwsbericht thuis. Dat is geen journalistiek!!!!

 2. Als dat gecheckt is bij omwonenden, dan is het wel degelijk journalistiek. Alleen zou het in dat geval wat tactischer zijn geweest, om het als citaat op te voeren.

  Dus met aanhalingstekens en dan er b.v. achter; ‘laat een buurtbewoner weten.’

  Nu lijkt het op een vaststelling of (ver)oordeel(ing) van NuB zelf en dan zou inderdaad ongepast zijn .

 3. ik vind dit ook als buurt bewoner erg ongepast .
  als onze buurt bewoner het weet wie het is laat hem dan eerst eens gaan praten met die buurtbewoners.
  ik voel mij als buurt bewoner erg aan gesproken nu .
  terwijl ik er niks mee temaken heb.

 4. Het zijn wel erg grote hekken voor een “kleine hagen” en waarom geen foto van de residentie van de pvda-mevrouw aan de afgesloten steeg. (gait zwarver, hekken-hater)

 5. ik woon tegenover de steeg en heb gevraagd om een sleutel maar dat wilden 2 van de 4 aanwoonende niet omdat dan iedereen een sleutel zou willen in de buurt
  ik vind het zowiezo onzin dat degene die nu de poort op slot doet een sleutel heeft hij gebruikt die bijna nooit terwijl wij 8 keer per dag de steeg gebruken
  maar goed het zij zo
  wat ik wel even wil melden is dat die gene die nu de poort op slot doet zich aan de tijden gaat houden want niet op slot doen wanneer hij denk dat het goed is
  2300 uur is 2300 uur en 8 uur is 8 uur en niet anders
  dat ik klaar ben met mijn overburen is zeker maar saboteren??

  wil bij deze de gemeente bedanken want nu is het zeer gezellig in de buurt
  want die zeggen ons een sleutel toe maar draaien dat zo weer om alsof wij gek zijn
  thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Dat is geen journalistiek!!!!

  Wil je zeggen dat deze website journalistiek bevat?
  Sensatie, roddels en achterklap.
  Daarbij staan de teksten vol met taal- en spel- en stijlfouten.

 7. @ Hengelo:

  ik vind dat u nogal een grote mond heeft omtrent deze site. Ik neem namelijk mijn petje af voor de inzet van de vrijwiligers die vele uren besteden om deze site mogelijk te maken. In mijn beleving geeft deze site weer wat er leeft in Berkelland en daar slagen ze goed in. In mijn beleving valt het met de sensatie, roddel en achterklap wel mee. Ook met de taal-, spel- en stijlfouten valt het wel mee. Als het u niet bevalt kunt u beter niet meer kijken en een andere site zoeken die weergeeft wat er in Berkelland leeft.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven