Klopjacht op verdachte auto in Eibergen

sam_0436EIBERGEN – De politie in Berkelland is vanaf 17.15 uur (1e paasdag) opzoek naar een verdachte auto die mogelijk betrokken is geweest bij een misdrijf in de omgeving van Eibergen. Via Burgernet deed de politie een oproep richting getuigen die de auto misschien gezien hebben. Het gaat om een zwarte Audi A3 met het kenteken (afkomstig uit Duitsland): MGF-60-40. Op dit moment kan politiewoordvoerster Eshter Naber nog geen uitspraken doen wat er precies heeft afgespeeld in Eibergen.

Mensen die de auto hebben zien rijden kunnen contact opnemen met de politie via 112. In het bericht via Burgernet werd nadrukkelijk verteld geen eigen actie te ondernemen bij het zien van de auto maar de politie te bellen. In Eibergen was de politie druk aan het zoeken naar informatie en de verdachte auto (zie foto).

Ester Naber: “We kunnen op dit moment nog niet veel vertellen over deze zaak. Wel is duidelijk dat iemand iets verdachts heeft gezien en wij meteen gereageerd hebben.”

Weet u meer? Mail dan [email protected].

Update zondag 19.00 uur:
Meerdere mensen hebben gezien dat de politie bij de Klok naar binnen ging. De Klok heeft niets te maken met deze zaak. Wel is er voor het pand een sleutelbos gevonden die de politie heeft meegenomen.

Update zondag 19.10 uur:
De Burgernet actie is gestaakt. Er zijn bij de politie meerdere tips binnengekomen om verder onderzoek te doen. De verdachte auto is nog niet aangetroffen. Politie: “Blijft u uitkijken naar de auto, tips zijn welkom via 0900-8844.”

Update maandag 00.30 uur:
Rond 23.00 uur (zondagavond) is de verdachte auto (zwarte audi) aangetroffen op een camping in de gemeente Berkelland. Na aanleiding van een tip werd de auto gevonden. Meerdere personen zijn aangehouden door de politie. Maar nog steeds is het onduidelijk wat er precies gebeurd is. Politie stelt eerst nader onderzoek in. Later vandaag meer informatie.

Update maandag 02.15 uur
Journalist Roy Nijman spotte zondagavond rond 19.30 uur twee politieauto’s en een politiebus langs de N18 (Groenloseweg). De foto is gemaakt met een telefoon.
dsc01999
Einde updates: Zie Paniek in Eibergen blijkt nep-ontvoering

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven