SEN zoekt oldtimers voor avondtourtocht

NEEDE – Al vele jaren organiseert Stichting Evenementen Neede een avondtourtocht voor klassieke auto’s. Naast automobielen zijn ook motoren, (kleine) vrachtwagens, oude legervoertuigen en brommers welkom, mits ze ouder dan 25 jaar zijn. De afgelopen jaren waren er meer dan 150 klassiekers te bewonderen op het koepelterrein. De deelnemers aan de toertocht zijn woensdag 21 augustus vanaf 17.00 uur welkom aan de Oranjelaan bij de feesttent alwaar de koffie klaar zal staan.

De toertocht start om 18.00 uur en zal u langs het unieke coulisselandschap van het in de achterhoek gelegen Neede leiden. De gevarieerdheid in water, bos, weiland en akker boeit en is een lust voor het oog. Vanaf 20.00 uur zullen de auto’s via het centrum van Neede, via de Borculoseweg, Oudestraat en langs het kermisterrein terug komen bij de feesttent, alwaar het publiek de opnieuw de gelegenheid krijgt de prachtige oldtimers te bewonderen en de bestuurders met elkaar kunnen napraten over de tocht en haar ‘troetelkind’.

De 10e oldtimerrit zal gehouden worden op woensdagavond 21 augustus. De deelname aan de oldtimerrit bedraagt € 5,00 per voertuig. (opgave vooraf niet nodig). Hiervoor ontvangt men een rallyschildje (zolang de voorraad strekt), een kop koffie bij aankomst en een consumptie (voor twee personen).

Deel dit artikel:

2 gedachten over “SEN zoekt oldtimers voor avondtourtocht”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven