Needse Vampire op derde plek in Lochem

NEEDE – Het eerste optreden van de nieuwe Vampire tijdens de wedstrijd in Lochem is geëindigd in een verdienstelijke derde plaats. En dat terwijl ze zich vooraf hadden voorgenomen alleen een voorzichtige eerste run te maken. Voorafgaand waren de puntje goed op de i gezet. Ook het warmdraaien voorliep voorspoedig. Dat eindigde in een vlotte full pull in de eerste ronde. Inspectie direct na de run leverde een paar kleine zaken op die  voor de finale allemaal goed te repareren waren. En dus toch aan de finale deelgenomen. Samen met vijf andere krachtpatsers eindigde dit optreden in een fraaie derde plek, op slecht 1 (een) centimeter van de nummer twee,  Butterfly Lets Try uit Dronten. De eerste plek ging naar team Lambada uit Zwolle. Dit team zette als enige ook in de finale een full pull neer.

De familie Vreemann was zeer ingenomen met deze prestatie. “De motor liep nog niet helemaal  goed maar de potentie is er.” Voor de bouwers Mark en Remi was dit succesvolle optreden een kroon op hun werk.  Mark en Remi: ”Alles is heel gebleven en het frame werkt zoals een frame moet werken.”

Daarmee is Mark’s studieopdracht definitief geslaagd. Hij mocht daarom het stoeltje van zijn vader overnemen tijdens de terugtocht na de finale. Zijn vader Kees Vreemann nam de beker en de bloemen in ontvangst.

Eerdere bericht: Jongens trots op eigengemaakt ‘monster’

Foto’s team Vreemann:
[nggallery id=3929]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Needse Vampire op derde plek in Lochem”

  1. Wij zijn zeer trots op jullie prestatie, we zullen jullie blijven volgen, al konden we helaas niet aanwezig zijn. Mark en Remi gefeliciteerd.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven