Onduidelijkheid over verplaatsen markt

NEEDE – Komt de Needse weekmarkt nou wel of niet op het nieuwe (markt)plein? Marktkoopmannen maken zich zorgen over de gang van zaken en trekken nu bij NUB aan de bel. “We willen duidelijkheid, maar niemand kan iets definitiefs vertellen.” NUB heeft donderdagmiddag navraag gedaan bij de gemeente Berkelland. Woordvoerster Henny Roos: ”Het is nog niet precies bekend wanneer de markt verhuist. Dat is zeker dit jaar niet. Als het allemaal meezit (ook met het weer) wellicht in de eerste maanden van volgend jaar.” Op Facebook vonden we een bericht van Annet ten Hoopen over de werving van nieuwe marktkoopmannen. Er zit dus wel schot in de zaak.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Onduidelijkheid over verplaatsen markt”

  1. Het huisje met wc en de stroom voorziening staat nog niet op de nieuwe markt, dat zal wel eerst geplaatst moeten worden, voordat men de boel gaat verhuizen. Waar ik erg benieuwd naar ben, wat gebeurt er met de oude markt, wordt dat een hangplek voor ouderen?

  2. Wat een flauwekulbericht. Natuurlijk verhuist de markt naar het nieuwe plein. Een beetje geduld, dan komt het vanzelf goed. En wordt het mooi!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven