Winkelruit bakkerij Schreuder ingetrapt

EIBERGEN – Een vandaal heeft in de nacht van zaterdag op zondag (24 november) in Eibergen voor heel wat opschudding gezorgd. De jongen vernielde fietsen en trapte een winkelruit in bij bakkerij Schreuder. De schade aan de voordeur van de winkel is groot (zie foto’s). Maandag wordt de ruit gerepareerd. De eigenaar van de bakkerij is hevig geschrokken. Het incident gebeurde tegen 03.30 uur. De vernieler werd rond 03.15 uur uit café de Klok gezet omdat hij zich vervelend had gedragen. Buiten ging de jongen door het lint, daar pleegde hij vernielingen. Politie Berkelland werd ingelicht en kwam zeer snel ter plaatse. De vandaal werd niet meer aangetroffen. Gelukkig weet de politie wie het is. Er volgt een huisbezoek en een proces verbaal.  De eigenaar van de bakkerij gaat de kosten verhalen op de jongen. Tevens krijgt hij een caféverbod.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4226]

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Winkelruit bakkerij Schreuder ingetrapt”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven