Kerstconcert seniorenorkest de Achterhoek

EIBERGEN – Dit kerstconcert wordt gehouden op donderdagmiddag 20 december 2018 om 14.30 uur in de foyer van het Spieker In Eibergen. Het saxofoonkwartet uit dit orkest verleent ook medewerking. Het seniorenorkest De Achterhoek bestaat uit ongeveer 50 muzikanten waarvan de ene helft uit  Berkelland en de andere helft uit de resterende gemeenten in de Achterhoek komt.

Elke donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur repeteert dit harmonie orkest o.l.v. dirigent Willem Loff in het Spieker in Eibergen. Het orkest treedt gemiddeld 9x per jaar op in o.a. verzorgingshuizen in de Achterhoek
Onlangs, 4 oktober 2018, heeft dit orkest met veel succes deelgenomen aan een festival voor seniorenorkesten in Beusinchem. Zij kreeg daar complimenten voor haar enthousiaste en kwalitatief goede optreden en afwisselende muziekkeuze.

Voor het komende kerstconcert hebben de muzikanten een mix van Nederlandse en buitenlandse kerstliederen ingestudeerd. Enkele nummers lenen zich ook uitstekend om mee te zingen; de teksten daarvan zijn aanwezig.

De entree is gratis; maar een vrije gift na afloop is uiteraard welkom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven