Brandweer Eibergen rukt uit voor caravan brand in Haaksbergen

HAAKSBERGEN/EIBERGEN – Vannacht om 03.00 uur werd de brandweer van Eibergen, en later ook Neede, gealarmeerd om assistentie te verlenen bij een caravanbrand op een camping aan de Scholtenhagenweg in Haaksbergen. De brandweer heeft ingezet om uitbreiding naar omliggende caravans en schuurtjes te voorkomen.

In eerste instantie was het onduidelijk of omliggende bedreigde caravans bewoond waren of niet. Hierdoor werd opgeschaald naar “grote brand” en heeft men enkele naastliggende caravans doorzocht, maar hierbij werd niemand aangetroffen. Het is gelukt om uitbreiding te voorkomen en de brand is beperkt gebleven tot één caravan en twee schuurtjes. De caravan is volledig uitgebrand. Er zijn geen gewonden gevallen. 

 

Foto’s Brandweer Haaksbergen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven