Beatrixstraat in Neede deels afgezet tijdens werkzaamheden aan huurwoningen


NEEDE – De Hemink Groep start over enkele weken met werkzaamheden in de Beatrixstraat in Neede. Hiervoor moet de straat in delen overdag tijdelijk worden afgezet. Dat zal enige hinder opleveren voor het verkeer, zo laat het bedrijf weten. De Hemink Groep gaat de renovatie aan de woningen aan de Beatrixstraat in Neede uitvoeren in opdracht van ProWonen. Het gaat om de woningen Beatrixstraat 3 t/m 21, 25 t/m 33, 37 t/m 41, 20 t/m 26, 30 en 34 t/m 46.

In de periode vanaf maandag 18 april tot met 20 mei en 1 september tot en met 7 oktober vinden er werkzaamheden plaats aan deze huurwoningen in de Beatrixstraat in Neede. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden wordt de straat overdag deels worden afgesloten voor doorgaand verkeer. De woningen zullen gewoon bereikbaar zijn voor nood- en hulpdiensten en bewoners

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven