Het doek valt voor Restaurant De Tuinkamer in Ruurlo

RUURLO – In januari 2021 nam Harald Brouwer Restaurant De Tuinkamer in Ruurlo over van Jos en Riet Weel. Ruim ander half jaar later kondigt Brouwer het einde van zijn horecabedrijf aan. Op de website staat te lezen dat het doek voor het restaurant, dat ook een aantal hotelkamers heeft, valt. Eind augustus sluiten de deuren.

Externe omstandigheden 
Op zijn website geeft Harald Brouwer een verklaring “Tot onze spijt hebben wij de Tuinkamer moeten verkopen. Externe omstandigheden, o.a. door corona en de naweeën daarvan, hebben ons doen besluiten om te stoppen op de door ons zo geliefde en schitterende plek in de prachtige Achterhoek. Deze maand (augustus 2022) zijn wij nog open, vanaf 31 augustus 2022 sluiten wij onze deuren. Wij hopen u deze maand nog éénmaal te mogen begroeten in Ruurlo, wat door ons altijd liefkozend de “Achtertuin van Nederland” wordt genoemd. Sandra en ik gaan waarschijnlijk op kleine schaal verder, maar er is nog niets concreets op dit moment, want het is allemaal nog veel te vers. Wij gaan ons deze maand richten op u, want wij willen onze gasten nog éénmaal “ouderwets” verwennen zoals als u in de afgelopen 1½ jaar van ons gewend bent”. 

Chef-kok vertrok
Brouwer zag eerder dit jaar zijn chef-kok Roel Sieverink vertrekken naar Bistro De Olliemölle. Inmiddels is bekend gemaakt dat Sieverink De Olliemölle in Borculo per 1 september gaat over nemen. 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Het doek valt voor Restaurant De Tuinkamer in Ruurlo”

  1. Rob te Nijenhuis

    Dat is dan snel afgelopen, chef weg…einde verhaal. Oorzaak begrijpelijk maar opgeven is toch geen optie! De schouders eronder zou ik zeggen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven